Ulusal Spor Bilimleri Kongresinde

16 Mayıs 2023 Salı

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Araştırma Görevlisi Semih KARAMAN’ın nezaretinde okulumuz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü 4. Sınıf öğrencilerinden Melike Keskinoğlu ve Kadir Gören, Spor yöneticiliği 3. Sınıf öğrencilerinden Eda Selvi ve Spor Yöneticiliği Bölümü mezun öğrencilerimizden Hamza Camcı ile Ankara’da Gazi Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 15. Ulusal Spor Bilimleri Öğrenci Kongresine katılım sağladılar.
Kongrenin 2. ve 3. gününde bildiri sunumu yapan öğrencilerimiz, dinleyicilerden ve oturum başkanlarından tam not aldı. Sunum içeriği, planı, sunum süresinin dikkatli kullanımı, bildiri konularına olan beğeni ve soru cevap bölümündeki yanıtlarıyla, öğrencilerimizin kongre için hazırlıklarının taktir edilmesi, bizlere haklı bir gurur yaşattı.
Bildiri Konuları
Semih Karaman; Beden Değerinin Uyku Kalitesiyle İlişkisinin İncelenmesi
     Spor Merkezlerine Rekreatif Amaçlı Katılan Bireylerde Uyku Hijyeni
Melike Keskinoğlu; Beceri Öğreniminde Beyin: Ayna Nöronlar ve Motor Beceri