Şampiyon Spor Bilimleri Fakültesi

18 Ekim 2023 Çarşamba

Üniversitemiz bünyesinde Cumhuriyetimiz 100 yılı sebebiyle personel Voleybol turnuvası düzenlenmiştir. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nca 19 Eylül-12 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvada final grubu maçları, 10 Ekim Salı günü yapıldı.
Büyük ilgi gösterilen turnuvaya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Karaca, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümid Karlı, Genel Sekreter Yardımcısı Nihani Yıldırım, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Bayram Kaya, akademisyenler, idari yöneticiler, öğrenciler ve sporseverler katıldı.
Final maçı, Yaşar Çelik Meslek Yüksekokulu ile kıyasıya mücadele eden Spor Bilimleri Fakültesi, 3-2’lik skorla şampiyon oldu.
Galibiyet sonrası Spor Bilimleri Fakültesi Voleybol takımına Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ümid Karlı tarafından galibiyet yemeği verildi.
Turnuvanın kupa ve madalya töreni, 23 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 14.00’te İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi Salonda düzenlenecek Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlama Etkinlikleri programı kapsamında gerçekleştirilecek.