Öğrencimiz Merve Nur Klasik Yay Kategorisinde Altın Madalya Kazandı

16 Ağustos 2022 Salı

Başarılı sporcumuz ve öğrencimiz Merve Nur Eroğlu altın madalyaları topluyor. Merve Nur Eroğlu 5’inci İslami Dayanışma Oyunları’nda klasik yay açık sınıf kadınlar bireysel kategorisinde altın madalya kazanarak hem Ülkemiz hem de Üniversitemiz adına göğsümüzü kabartan bir başarıya daha imza attı.
Para Okçuluk Klasik Yay kategorisi final maçında İranlı Somayeh Rahimi GhahderIjani’yi 7-1 ile geçerek altın madalyayı kazandı ve son bir ay içerisinde Uluslararası arenada yapılan müsabakalarda üst üste aldığı başarılar elde ederek gurur kaynağımız oldu.
Başarılı milli sporcu öğrencimiz 5’inci İslami Dayanışma Oyunları’nda dün gerçekleşen Para Okçuluk Klasik Yay Karışık Takımı mücadelesinde de takım arkadaşı Yavuz Papağan ile İranlı takıma karşı büyük üstünlük kurarak maçı 6-0 kazanmış ve takım olarak yine altın madalya almıştı.

Değerli öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.