Kadın – Erkek Hentbol Takımlarımız Çanakkale'den Şampiyon olarak 2 Kupayla Döndü.

24 Kasım 2021 Çarşamba

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kadın ve Erkek Hentbol takımlarımız, 20-25 Aralık 2021 tarihleri arasında Çanakkale 18 Mart Üniversitesinde düzenlenen Üniversiteler arası 1. Lig terfi Hentbol Turnuvasına katıldı.
Dr. Öğr. Üyesi Devrim BULUT’un ve Arş. Gör. Koray GÖKMEN’in antrenörlüğünü ve idareciliğini yaptığı Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Erkek Hentbol Takımı ve Kadın Hentbol Takımı, katıldıkları Üniversiteler arası 1. Lig terfi Hentbol Turnuvasında Şampiyonluğu elde ederek iki kupayla Bolu’ya döndü.
Üniversitemizi başarı ile temsil eden İdareci, antrenör ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.