Judoda Şampiyon Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Oldu

23 Mayıs 2022 Pazartesi

14/05/2022-16/05/2022 tarihinde Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin (AKÜ) kuruluşunun 30. yılı ve Büyük Taarruz’un 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası Spor Judo Ligi’ne Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi damgasını vurdu.
Yaklaşık 30 üniversitenin ve 200’den fazla sporcunun katılım sağladığı organizasyonda antrenör Arş.Gör.Semih KARAMAN ile birlikte çalışan Melike KESKİNOĞLU ve Cemre MALAKÇIOĞLU, Kadınlar KATA Şampiyonasında rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu. Yarışma esnasında tertip, düzen, akış ve teknikleri inceleyen hakem komisyonundan en iyi puanı alan BAİBÜ, kürsüde zirvenin sahibi oldu.
Bireysel müsabaklarda 1 gümüş, 1 bronz madalya
Erkekler ferdi müsabakalarında 100 kg kategorisinde Ramil Babayev Türkiye üçüncüsü olurken açık sıklet erkekler kategorisinde ise Türkiye ikincisi oldu. Kadınlar ferdi müsabakalarda ise 48 kg. kategorisinde Cemre
MALAKÇIOĞLU Türkiye beşincisi oldu.
BAİBÜ judo takımında yarışan Mix Takımlar Müsabakasında üniversitemizi temsil eden Melike
KESKİNOĞLU,Cemre MALAKÇIOĞLU, İbrahim BİÇER, Celal ÇAKIR, Hakan ÇÜRÜKÖZ, Ramil BABAYEV , Türkiye yedincisi olarak müsabakaları tamamladı.

Hızlı Erişim