Güreş Takımımız

05 Nisan 2023 Çarşamba

Üniversitemiz Güreş Takımı, 31- Mart 1 Nisan Tarihleri Arasında Gazi Üniversitesi Ev Sahipliğinde Ankara Yaşar Doğu Spor Salonunda Gerçekleşen Ünilig Türkiye Güreş Şampiyonası’na Katıldı.
Şampiyonaya 58 Üniversiteden 560 Sporcu Katıldı.
Üniversitemiz Güreş Takımı Arş.Gör. Semih KARAMAN ve Antrenör Hamza CAMCI ve Öğrencileri ile katılım sağladığı müsabakalarda; Erkeklerde Greko-Romen Stil B Klasman; Serbest Stil B Klasman; Bayanlarda Serbest Stilde Kıyasıya Mücadele Etti.
Erkeklerde 77 Kg Erkekler Kategorisinde Hüseyin Efe Yağbasan Türkiye 3. Sü Olurken Kadınlarda Cemre Malakçıoğlu 50 Kg Kadınlar Kategorisinde Türkiye 3.sü Oldu.
Kıran Kırana Geçen Müsabakalarda 53 Kg Kategorisinde Yarışan Melike Keskinoğlu Ve Erkekler Serbest 61 Kg De Yarışan Atam Reshedov ise Türkiye 5. si Olmuştur.