Fakültemizin TÜBİTAK 2209-A 2023/2 Çifte Başarısı

22 Mart 2024 Cuma

Fakültemiz; Öğretim Elemanlarından Dr. Arş. Gör. Ahmet Özsoy ve Arş. Gör. Koray Gökmen’in Yürütücülük ve Danışmanlıklarını yaptıkları, Spor Yöneticiliği Bölümü Öğrencilerimizden Ali Sefa Akgün’ün “Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencilerinin İstihdam Edilebilirlik Algılarının İncelenmesi” ve Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğrencilerimizden Hüseyin Efe Yağbasan’ın “İki Farklı Direnç Ekipmanı İle Yapılan Farklı Açılardaki Göğüs Pres Hareketlerinin EMG Çıktılarının Karşılaştırılması” Adlı Çalışmaları, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2209-A Programı 2023/2 Dönemi Kapsamında Kabul Almıştır. Fakültemiz Adına, Hocalarımız Dr. Arş. Gör Ahmet Özsoy ve Arş. Gör. Koray Gökmen ile Öğrencilerimiz Ali Sefa Akgün ve Hüseyin Efe Yağbasan’ı Tebrik Eder, Başarılarının Devamını Dileriz.