Fakültemiz, Mezunlarını Sevinç ve Gururla Uğurluyor

10 Haziran 2022 Cuma

Fakültemiz Antrenörlük Eğitimi Bölümü 1. ve 2. Öğretim, Beden Eğitimi ve Spor Bölümü, Spor Yöneticiliği 1 . ve 2 . öğretim bölümleri öğrencilerimizin katıldığı 02.06.2022 tarihinde Kültür Merkezi Mavi Salonda gerçekleşen mezuniyet törenlerinde, öğrencimizi mezun etmenin sevincini ve gururunu yaşıyoruz.
İzzet Baysal Kültür Merkezi Mavi Salonlunda gerçekleştirilen mezuniyet törenlerine, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Aydın HİM, Gençlik Spor İl Müdürü Şerafettin ÇİLKARA, Dekanımız Prof. Dr. Ümid KARLI, Dekan Yardımcılarımız Bölüm Başkanlarımız, akademik birimlerin öğretim üyeleri ve öğretim elemanları, idari birim yöneticileri ve personelleri, değerli öğrencilerimiz ve saygıdeğer aileleri katıldılar. Mezuniyet törenlerinde öğrencilerimiz ve aileleri başta olmak üzere sevinç, gurur, heyecan ve mutluluk hep birlikte yaşandı.
Mezuniyet törenimiz, Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı folklor gösterisinin ardından Fakülte Birincimiz Ayda ÖNAL, Dekanımız Prof. Dr. Ümid KARLI ve Rektör Yardımcımız Aydın HİM selamlama konuşmaları ile devam etti. Spor Yöneticiliği Bölümü 1. Ve 2 . öğretim öğrencilerine belge taktimi yapıldı. Seher DUMLUPINAR ve Sefer Eyüp ŞEN’in konseri bitimi Beden eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü öğrencilerine belge taktimi yapıldı. Öğrencimiz Habibullah ÖZBEKİ’nin hazırlayıp sunduğu gösterinin ardından Antrenörlük Eğitimi Bölümü 1. Ve 2 . öğretim öğrencilerine belge taktimi yapıldı. Son olarak Mezuniyetlerin en güzel kısmı olan kep atma töreni için tüm öğrencilerimiz sahneye dahil olarak bu mutlu anlar fotoğraf karelerine yansıdı.

Hızlı Erişim