BESYO Gazanfer Hocamız için Buluştu

26 Mart 2019 Salı

Yüksekokulumuzun Kurucu Müdürlüğünü yapmış ve uzun yıllar görev yaparak geçtiğimiz günlerde emekli olan Prof. Dr. Gazanfer DOĞU hocamız ile Gazelle Resort Otelde, BESYO personeli olarak akşam yemeğinde buluştuk.
Yemeğin ardından günün anlam ve önemi ile ilgili bir konuşma yapan Yüksekeokul Müdürümüz Doç. Dr. Ümid KARLI, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Gazanfer DOĞU hocamıza teşekkürlerini dile getirdi. Sonrasında söz alan Prof. Dr. Gazanfer DOĞU yapmış olduğu konuşmasında yüksekokulumuz kuruluşu esnasında yaşanılan zorluklardan ve hatıralarından bahsederek duygulu anlar yaşadı. Konuşmasının akabinde hocamıza Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ümid KARLI tarafından, plaket ve hediye takdiminde bulundu. Ayrıca  Hocamızın değerli eşi Melek Hanıma da Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanımız Doç. Dr. H. Birol YALÇIN  çiçek takdiminde bulundu. Aile ortamı sıcaklığında geçen gece birlikte çekilen fotoğraflarla sona erdi.
Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede yapmış olduğu mesai arkadaşlığı, dostluğu ve özverili çalışmalarından dolayı BESYO personeli olarak hocamıza teşekkür eder, emeklilik yaşamında ailesi ve tüm sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz.

Hızlı Erişim