2023 Mezuniyet Töreninden

08 Haziran 2023 Perşembe

08 Haziran 2023
BAİBÜ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ
 
 
01.06.2023 tarihinde Spor Bilimleri Fakültesi mezuniyet töreni Mavi Salonda gerçekleştirildi. Törene BAİBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın HİM, Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat ÇELEN, Akademik ve İdari Personel, Öğrencilerimiz ve değerli aileleri katılım göstermiştir.
Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayıp, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ümid KARLI, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın HİM ve Fakülte birincisi Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü öğrencisi Kadir GÖREN’ in konuşmalarıyla devam etmiştir.
Konuşmalarında,
Dekan Prof Dr. Ümid KARLI: “Öncelikle Kahramanmaraş üssü olan ve on ilimizi etkileyen büyük depremde hayatlarını kaybeden insanlarımıza Allahtan Rahmet, geride kalan insanlarımıza sağlık ve esenlik diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Dört yıl boyunca Fakültemizden çok iyi bir eğitim alarak mezun oluyorsunuz. İş sahasında aldığınız eğitimin farkını mutlaka göreceksiniz. Öğrencilerimizin ailelerinde de şükranlarımı sunuyorum.”
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın HİM: “Siz öğrenciler ve Velilerin çok mutlu olduğu bu mezuniyet töreninde bizlerde sizler kadar mutluyuz, onurluyuz ve gururluyuz. Bu mezuniyetin ardında dört yıllık bir emek bulunmaktadır. Bu dört yıllık süreçte hocalarımız öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirebilmek adına büyük bir özveri sergilemişlerdir. Sevgili öğrenciler çok iyi bir üniversiteden ve alanında başarılı olan hocalarımızdan eğitim alarak mdezun oluyorsunuz. Dolayısıyla kendinize güvenin ve mesleğinizi severek yapın.”
 
Konuşmaların ardından mezun öğrencilerimizin hazırladığı video sunusu yapıldı ve ardından sırası ile Antrenörlük Eğitimi Bölümü, Spor Yöneticiliği Bölümü ve Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü öğrencilerine mezuniyet belgeleri takdim edilmesi sonrasında keplerin havaya atmaları ile tören sona ermiştir.
 
Fakültemizden mezun olan öğrencilerimize sonraki hayatlarında başarı ve mutluluk diliyoruz.
 
 

Hızlı Erişim