​Havuz Suyu Operatörü olmaya hak kazananlara belgeleri verildi

07 Mayıs 2024 Salı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinin (SÜYAM) düzenlediği Havuz Suyu Operatörlüğü eğitim programında sertifika almaya hak kazanan fakültemiz personellerine  belgeleri Üniversitemizin yenilenen Yüzme havuzunda yapılan törenle verildi.
Törene SÜYAM Müdürü Prof. Dr. Hanifi Üzüm, SÜYAM personelleri ve belge almaya hak personellerimiz kazananlar katıldı.
Fakültemizden Arş. Gör. Koray Gökmen, Arş. Gör. Semih Karaman, Dr. Öğr. Ü. Muzaffer Emir Orak ve Tekniker H. Hüseyin İleri, Teknisyen Bilal Katırcı, Bilgisayar İşletmeni Nurcan Boğa, Cankurtaran İlayda Duman ve Destek Personelimiz Aydın Altan Havuz Suyu Operatörlüğü belgesi almaya hak kazandı. 88 saatlik eğitim ve sınavın ardından belgeleri almaya hak personelimiz tebrik eder başarılarının devamını dileriz.