BAİBÜ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ

05 Haziran 2024 Çarşamba

MEZUNİYET TÖRENİNDE BULUŞTUK

29.05.2024 tarihinde Spor Bilimleri Fakültesi mezuniyet töreni Mavi Salonda BAİBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın HİM, Gençlik Merkezi Müdürü, Akademik ve İdari Personel, Öğrencilerimiz ve değerli ailelerin  katılımı ile gerçekleştirildi. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayıp, Dekanımız Prof. Dr. Ümid KARLI, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın HİM ve Fakülte birincisi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi Furkan KUDU’nun konuşmalarıyla devam etmiştir.
Dekan Prof Dr. Ümid KARLI ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın HİM öncelikle Filistin’de yaşanan insanlık dışı olaylara değinerek İsrail’i lanetlemiş ve Filistin halkının refaha ulaşmaları temennisinde bulunmuşlardır. Mezun öğrencilerimiz için, Prof Dr. Ümid KARLI, “Dört yıl boyunca çok iyi bir eğitim alarak mezun oluyorsunuz. İş sahasında aldığınız eğitimin farkını mutlaka göreceksiniz. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyor, öğrencilerimizin ailelerine de şükranlarımı sunuyorum.” diye konuşmasını bitirmiş ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Aydın HİM: “Siz öğrenciler ve Velilerin çok mutlu olduğu bu mezuniyet töreninde bizlerde sizler kadar mutluyuz, onurluyuz ve gururluyuz. Bu mezuniyetin ardında dört yıllık bir emek bulunmaktadır. Bu dört yıllık süreçte hocalarımız öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirebilmek adına büyük bir özveri sergilemişlerdir. Siz öğrencilerimiz kendinize güvenin ve mesleğinizi severek yapın” sözleriyle konuşmalarını bitirmişlerdir.
 Mezuniyet töreninde Türk Halk Oyunları ve Halk Müziği Topluluğu Trabzon ekibi gösterileri ve Eğitim Fakültesi müzik öğretmenliği öğrencileri müzik dinletilerini gerçekleştirmişlerdir.
Konuşmaların ve gösterilerin ardından mezun öğrencilerimizin hazırladığı video sunusu eşliğinde sırası ile Antrenörlük Eğitimi Bölümü, Spor Yöneticiliği Bölümü ve Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencilerine mezuniyet belgeleri takdim edilmiştir. Tören sonunda tüm öğrencilerin keplerini havaya atmaları ile tören sona ermiştir.

Fakültemizden mezun olan öğrencilerimize başarı ve mutluluk diliyoruz.