Mezunlarımızın farkı Viranşehir'de tenis

29 Aralık 2020

Fakültemizin Beden Eğitimi öğretmenliği Bölümünden 2012 yılında mezun olan öğrencimiz Yusuf Avcıbaşı görev yaptığı Şanlıurfa Viranşehir İlçesi’ne bağlı Sarıbal köyünde topluma katkı kapsamında yapmış olduğu sportif etkinlikler ile her yaş grubuna spor yaptırarak farkındalık oluşturdu.  Beden Eğitimi öğretmeni Yusuf Avcıbaşı'nın  yaptırmış olduğu etkinliklerden biri olan tenis aktivitesi ulusal basında  ve sosyal medyada yer alarak geniş yankı oluşturdu.  Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, sosyal medya hesabından "Şanlıurfa Viranşehir'deki görüntüler beni çok mutlu etti. İnşallah köyümüzdeki eksikleri en kısa sürede tamamlayıp çiçeği burnunda sporcularımızla güzel bir turnuva düzenleyeceğiz" dedi.

Fakültemiz adına mezunumuz Yusuf Avcıbaşı'nı özverili çalışmalarından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Haberin videosu için tıklayınız.