< < 2020 ÖZEL YETENEK SINAVI YABANCI UYRUKULU ÖĞRENCİLER SINAV SONUÇLARI / THE LIST OF WINNER INTERNATIONAL CANDIDATES

04 Eylül 2020

ANNOUNCEMENT

THE LIST OF WINNER INTERNATIONAL CANDIDATES

The names of the international students and the departments which they can register is given below;

International Candidates

Departments

Ranya Dhafer ABDULJABBAR

Ömer Faruk SEVİNÇ

Jabar POLAT

Ziya  ECER

Joud NAJJAR

Coaching Education

2020 ÖZEL YETENEK SINAVINI KAZANAN YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER

International Candidates

Departments

Ranya Dhafer ABDULJABBAR

Ömer Faruk SEVİNÇ

Jabar POLAT

Ziya  ECER

Joud NAJJAR

Antrenörlük Eğitimi Bölümü

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER İÇİN

Kesin Kayıt Tarihleri: 09 Eylül 2020  (08:00-17:00 Saatleri arasında)

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1- Lise diplomasının aslı (fotokopi, onaylı fotokopi veya mezun olduğunu belirten yazı ya da belge kabul edilmeyecektir.)

2- Lise diplomasının Türk Liselerinden alınan diplomalara denk olduğunu gösteren "Denklik Belgesi”

(Denklik belgesi, İl Milli Eğitim Müdürlüklerinden ya da yurt dışındaki eğitim müşavirliklerinden/ataşeliklerden alınacaktır. Kayıt tarihi itibariyle son bir yıl içerisinde alınmış olmalıdır.)

(Denklik belgesi olmayan öğrencilerin kayıtları kesinlikle yapılmayacaktır.)

3- Pasaportun kimlik bilgilerini gösteren sayfanın Büyükelçilik, Türkiye’deki Konsolosluk veya noterlerden onaylanmış fotokopisi.

4- Kayıt olunacak programın eğitim dilini (Türkçe / İngilizce), eğitim alacak şekilde bildiğine dair Uluslararası geçerliliği olan ve Ülkenizdeki Türkiye Büyükelçiliği ya da Konsolosluğu'ndan onaylanmış ”Yeterlilik Belgesi”. (Programın eğitim dili için yeterlilik belgesi ibraz edemeyenler bir yıl dil öğrenmesi için hazırlık programına devam edeceklerdir.)

5- 2 adet vesikalık fotoğraf.

6- Yükseköğrenimini Üniversitemizde sürdürecek yabancı uyruklu öğrencilerin, maddi durumlarının öğrenimleri için uygun olduğuna dair ülkelerindeki mülki birimlerce veya Türkiye’deki konsolosluklarından alacakları belge.

7- İkamet izin belgeleri; (Kayıt Hakkı Kazanan Yabancı Uyruklu Öğrenci İkamet İzin Kılavuzu).

8- Son bir ay içerisinde almış olmak kaydıyla  “Fiziksel Aktivite ve Spor Yapmasında Engel Yoktur” ibaresi olan SAĞLIK RAPORU

Kayıt Yeri: BAİBÜ Rektörlük Öğrenci İşleri D. Bşk. Gölköy Kampüsü BOLU